Service Auto | Vopsitorie | Tinichigerie | Mecanica | Piese Auto

Piese auto Metronom > Despre noi
Piese auto Metronom

Ai nevoie de ajutor

Firma Metronom, din Tirgu Mures, vine in ajutorul dvs. cu informatiile despre marcile de piese si probleme mecanice pentru masina dvs.

 

Ai nevoie de ajutor

Adresa: bul. 1848 nr. 19, cartierul Dambu Pietros, Langa Darina

Tel/Fax: 0265 319 595

Mobil: 0746 052 949

Rds: 0365 730 177

E-mail:

contact@pieseautometronom.ro

Despre piese auto Metronom din Tirgu Mures

Metronom piese pentru masina taMetronom

S.C. Metronom S.R.L. a fost infiintata din anul 2007 si are ca principala activitate distribuitia de piese auto pentru toate marcile de autoturisme si camioane.

Oferim distributie prin masinile proprii in zona Transilvania iar in restul tarii prin curierat rapid. Comenzile locale din Tirgu Mures vor fi livrate in mod gratuit. Comenzi din judetul Mures vor fi livrate sunt livrate in mod gratuit daca valoarea comenzii depaseste 100RON+TVA. Pentu celelalte judete din Transilvania costul transportului va fi stabilit conform comenzilor. Costul transportului va fi suportat de client.

La Metronom gasiti atat piese originale pentru masina dumneavoastra cat si piese aftermarket. 

Depozitul nostru are pe stoc o gama variata de piese de mecanica si caroserie pentru toate tipurile de autoturisme, camioane, autotractoare si autocare. Piesele care nu se gasesc pe stoc pot fi aduse la comanda in 3-5 zile din exterior.

Livrarea pieselor auto:

  • Cu masinile societatii METRONOM
  • Prin Fan Curier
  • Urgent Curier

Livrarea pieselor auto este gratuita in Tirgu Mures.

Colaborare cu societati de asigurari din Romania

Firma Metronom SRL colaboreaza cu societatile de asigurari prin decontare directa si astfel poate veni in sprijinul dvs. cu sfaturi si ajutor pentru completarea constatului amiabil si sfaturi privind actele necesare pentru intocmirea dosarului de dauna cat si furnizarea pieselor de schimb necesare pentru reparatii.

Metronom piese auto pentru masina ta